Scroll

Met e-mail hosting uit de cloud van Microsoft 365 kan u een lokale Exchange server vervangen door een efficiënt, up-to-date en betaalbaar alternatief voor delen van e-mail, agenda's en contactpersonen tussen medewerkers van uw bedrijf. Bovendien is uw e-mail overal beschikbaar op telefoon én computer (pc).

Imaxx is Microsoft Partner in Microsoft 365 installaties. Met ProMail bieden we krachtige & betaalbare e-mail hosting voor het vervangen van uw Exchange server. U beschikt over e-mail hosting van 50 GB per gebruiker. U kan e-mail delen tussen collega's en postvakken samen beheren. U kan eveneens agenda's beheren met verschillende medewerkers van uw bedrijf. Met deze nieuwe e-mail hosting in de cloud van Microsoft is er een volwaardig en betaalbaar alternatief voor uw lokale Exchange server.

Aan een vaste prijs. Inclusief al onze service, beheer & support.

Vraag een offerte voor ProMail
E-mail hosting zonder exchange server

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Cloud hosting om e-mail en agenda's te delen

Wanneer we spreken over delen van e-mail boxen, spreken we over delen van e-mail, agenda's, contacten en takenlijsten tussen medewerkers van uw bedrijf. Rechten en mogelijkheden van de e-mail hosting zijn haarfijn in te stellen. U kan uw e-mail delen met of zonder rechten om uit uw naam te versturen. U kan uw agenda delen met rechten om afspraken in te plannen, of enkel raadplegen. En als iemand een afspraak plaatst in uw agenda, ziet u dit meteen op uw telefoon.

Onze e-mail hosting beschikt uiteraard over de mogelijkheid om e-mail en agenda in te stellen op een onbeperkt aantal toestellen die met elkaar synchroniseren.
E-mail hosting - e-mail en agenda delen

Exchange server vervangen

Eén van de zaken die u onmiddellijk zal merken bij het vervangen van een Exchange server is dat u geen e-mailboxen meer kan delen tussen collega's. E-mail komt toe op één pc en daar blijven ze staan. Met onze ProMail e-mail hosting kan u e-mail, agenda's, contacten en taken delen tussen uw volledige team zonder lokale Exchange server. Imaxx is specialist in migratie van Exchange naar Microsoft 365 cloud hosting. Steeds aan een vaste prijs, inclusief installatie, service & support.

Back-up & beveiligingsbeleid
Een van de pijnpunten bij e-mail hosting of vervangen van een exchange server door een cloud oplossing is de back-up van uw e-mailboxen. Met ProMail beschikt u over wereldklasse back-up en beveiliging van Microsoft 365. Enerzijds is er een doorgedreven back-up beleid van +60 dagen na wissen van items. Anderzijds beschikt de Microsoft 365 e-mail hosting over beveiligingsopties voor ontslagen werknemers.
E-mail hosting - Exchange server vervangen

E-mail hosting zonder Exchange server


Voor o.a. Corbie Hotels te Mol, Geel & Lommel hebben we een cloud installatie uitgerold voor e-mail hosting om een lokale Exchange server te vervangen.

Met ProMail kunnen ze e-mail delen tussen medewerkers, net zoals agenda's, contacten en taken. Aan een voordelige prijs, inclusief service & support.

Vergelijk met standaard e-mail hosting
U wil een professionele website?