Scroll

U zoekt een betaalbare bedrijfswebsite? Professionele kwaliteit en betrouwbare service op maat van uw budget? Stop dan met zoeken. Kies voor een betaalbare website van Imaxx: kwaliteit gebouwd door experts met meer dan 1000 realisaties.

Een budget website is geschikt voor KMO's en zelfstandigen die een professionele website willen aan een betaalbare prijs. Uw budget website wordt gebouwd op maat van uw bedrijf én met dezelfde kwaliteitsnormen dan duurdere websites.

En ook een budget website krijgt u inclusief alle benodigdheden (domeinnaam, hosting, onderhoud, e-mailboxen) en een professioneel service pakket (ontwerp, stockfoto's, onderhoud & support).

Beperkingen budget website: Bespreking van de inhoud en oplevering gebeuren online of op het kantoor van Imaxx. Mailformulieren en fotoreportage zijn niet inbegrepen. Niet alle opties zijn beschikbaar op budget websites. Opleiding voor CMS via online demo. Niet cumuleerbaar met andere korting of promo's. Prijzen excl. BTW. Na 1 jaar gelden onze standaard prijzen voor hosting

PROMO 1

5 pagina's design op maat domeinnaam mailboxen webhosting onderhoud webteksten fotostock €699

PROMO 2

5 pagina's CMS (zelf aanpassen) design op maat domeinnaam mailboxen webhosting onderhoud webteksten fotostock €999Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Op basis van deze informatie kunnen wij een offerte op maat uitwerken voor de bouw van uw nieuwe budget website. Probeer maar eens, en onze expertise valt mooi verpakt in uw brievenbus:
Professionele betaalbare budget website