Scroll

De eerste indruk telt!

Een paar seconden. Zo lang duurt het om bezoekers van uw website te overtuigen of weg te jagen. Hoe wint u die race tegen de klok? Laat een nieuwe website ontwerpen met een fris design en een heldere navigatie. Want u herkent professionele websites voor bedrijven aan hun oog voor detail en gebruiksgemak.


Websites doen bedrijven groeien

De specialiteit van Imaxx? Een website ontwerpen die klanten voor u binnenrijft. Terwijl u zich focust op datgene waarin ú goed bent. Daarom ontwerpen we de meeste van onze websites in HTML. Die hebben een heerlijk clean design, scoren hoger in Google en gaan langer mee. Bovendien is een website ontwerpen in HTML stukken goedkoper!

Websites ontwerpen voor bedrijven


Geschikt voor élk toestel en mét SSL

Uw website wordt optimaal weergegeven op pc, smartphone én tablet. Een nieuwe website laten maken die vormgeving en inhoud níét aanpast aan smartphone- of tabletschermen? Dan kunt u net zo goed het internet helemáál links laten liggen. Voor bedrijven zoals het uwe levert dat een dubbel voordeel op:
  • Uw klanten grasduinen vlot door uw website op élk toestel
  • Uw website gaat een bank vooruit bij Google

Responsief webdesign SSL of https website

Een full-option website?

Laat een website ontwerpen met álle toeters en bellen


1

Laat uw website ontwerpen op maat en kies zelf het niveau van grafische afwerking.

2

Het doel van websites voor bedrijven? Klanten sprokkelen! Daarom ontwerpen we uw website met één doel: conversie.

3

Professionele websites voor bedrijven pakken graag uit met een aantrekkelijk nieuw logo.

4

Extra bezoekers aantrekken? Imaxx is specialist in internet marketing en zoekmachine optimalisatie.

5

Laat uw website ontwerpen met extra technische optimalisatie zodat die nóg beter zal scoren in Google.

6

Met doeltreffende e-mail marketing lok je in geen tijd meer bezoekers naar de website van uw bedrijf.


Zelf uw website aanpassen?

CMS is een populaire aanvulling op websites. Zeker voor bedrijven die zelf hun inhoud willen beheren. Wilt u regelmatig zelf pagina’s aanpassen, een blog-bericht, nieuws of promoties plaatsen? Laat dan uw nieuwe website ontwerpen met CMS Light of WordPress.
CMS website voor bedrijven ontwerpen CMS Light is een vederlicht en eenvouding CMS. Laat uw website bouwen met CMS Light als u gemakkelijk en snel kleine onderdelen zoals nieuws of promo’s wilt aanpassen.

Meer over CMS Light
WordPress website voor bedrijven ontwerpen WordPress is een krachtig CMS dat gebruikt wordt in duizenden websites. Geschikt voor bedrijven die hun volledige website zélf willen beheren en al over een grondige basiskennis beschikken.

Meer over WordPress

Websites voor bedrijven beschikken steeds vaker over een e-shop. Niet verwonderlijk, want de potentiële meerwaarde is enorm. Laat u een website ontwerpen met een ingebouwde webwinkel? Dan verkoopt u voortaan dag en nacht, aan bestaande én nieuwe klanten. Zonder dat ú extra uren draait, want zowat de hele afhandeling verloopt automatisch.

Net zoals we een nieuwe website ontwerpen, vertrekken we voor uw e-shop vanuit uw behoeften, producten en doelstellingen
. Maatwerk dus, dat toch betaalbaar blijft. Want we ontwerpen de online shop van onze websites voor bedrijven met WordPress: een kant-en-klaar, stevig fundament om flexibel op verder te bouwen.

Het eindresultaat is een e-shop die aansluit bij de rest van uw website en bij uw huisstijl. En die u gemakkelijk zelf beheert. Verander het productaanbod, stel promoties in en kies de betalings- en leveringsmogelijkheden.

Nog meer kooplustigen lokken? Laat dan uw e-shop - net zoals uw website - ontwerpen met de nieuwste zoekmachine vriendelijke snufjes. Zo prijkt uw webwinkel misschien wel bovenaan in Google!

Meer over e-shops
Websites ontwerpen met e-shop
Uw website ontwerpen?