Scroll

U wil beter scoren in Google? Daar bent u al uit! Dan komt het er nu op aan om de juiste strategie te kiezen. Er zijn namelijk verschillende manieren om hoger te scoren in Google. En niet elke manier is voor elke website of elk bedrijf geschikt. Er zijn twee manieren om beter te scoren in Google:

  • On site: Er worden technieken voor zoekmachine optimalisatie verwerkt ín uw website. Hierdoor zal u een pak hoger scoren in Google. Voorbeelden zijn een SEO campagne of een technisch SEO pakket.

  • Off site: We maken gebruik van internet marketing: een verzamelterm voor magneten die meer bezoekers naar uw website lokken en u beter doen scoren in Google. Maar er zijn géén werkzaamheden aan uw website. Voorbeelden zijn landingpages, e-mail marketing of een Google+ pakket.

Welke manier voor úw bedrijf het meest geschikt is? Dat hangt er van af. Kunnen er aan uw website nog technische verbeteringen worden aangebracht? Hebt u veel concurrentie die óók beter wil scoren in Google? Wil u vooral scoren op één trefwoord, of op een hele reeks?

Vraag een offerte!

Beter scoren in Google

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Zoekmachine optimalisatie (SEO) - de beste manier om beter te scoren in Google

Vandaag wil je vooral een website die opvalt in Google! Een website die een constante stroom aan offerte-aanvragen en nieuwe klanten oplevert. Zoekmachine optimalisatie is de meest doeltreffende manier om beter te scoren in Google: uw bestaande website wordt zo hoog mogelijk gepositioneerd in Google. Klassieke SEO kost meer, maar u kan er jarenlang de vruchten van plukken. In drie stappen laten we uw website beter scoren in Google: trefwoord analyse, technische optimalisatie van uw nieuwe website en bouwen van landingpages.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Beter scoren in Google met SEO

Technisch SEO pakket - hoger scoren in Google door technische ingrepen aan uw website

U hebt vandaag nog niet het budget voor uitgebreide zoekmachine optimalisatie? Pluk dan alvast het laaghangend fruit met een technisch SEO pakket.

Door een paar uitgekiende technieken toe te passen, zorgt Imaxx ervoor dat uw website meteen hoger zal scoren in Google. We geven bijvoorbeeld elke pagina unieke metagegevens en maken de titels van uw webteksten zoekmachine-vriendelijk. Kleine ingrepen met een maximaal resultaat.
Hoger scoren in Google met optimalisatie

Landingpage - goedkoop scoren in Google met één trefwoord en één themapagina

Stel: u bent een boomchirurg én u wil beter scoren in Google. Dan bent u vast geïnteresseerd in de 2900 mensen die maandelijks ‘bomen snoeien’ intikken in Google. En daar hebt u zelfs geen volledige SEO website voor nodig. We bouwen één landingpage die volledig geoptimaliseerd is voor uw trefwoord - met een strategische domeinnaam zoals www.bomensnoeien.be. En u haalt meteen een dubbele oogst binnen:
  • Dankzij zoekmachine optimalisatie scheert uw landingpage hoge toppen en stuurt hij nieuwe klanten naar uw website
  • Uw website scoort ook zélf hoger in Google, omdat Imaxx die slim linkt aan uw landingpage
Beter scoren in Google met landingpage

Google+ pakket - lokaal beter scoren in Google

Met een Google+ pakket zal uw website snel en eenvoudig hoger scoren in Google, vooral bij lokale zoekopdrachten. We laten eerst uw bedrijfslocatie verifiëren door Google mits een briefkaart die naar uw adres wordt gestuurd. Daarna kunnen we het eigendom van uw locatie aantonen en verschillende Google producten optimaliseren.

Resultaat? U krijgt méér visibiliteit in Google en uw bedrijf zal beter scoren in de lokale zoekresultaten van Google.

Lokaal scoren met een Google+ pakket
Lokaal hoger scoren in Google


" Een goede website hébben is mooi. Maar wat heeft u aan een website die niemand vindt? Er zijn verschillende mogelijkheden om meer bezoekers naar uw website te lokken...."

Beter scoren in Google in 6 stappen

  • Kies de juiste trefwoorden waarmee je beter wil scoren in Google
  • Optimaliseer de code van je website
  • Goed scoren in Google start met het bepalen van de juiste strategie
  • Kies voor een responsieve website
  • Rijke titels en natuurlijke teksten scoren beter in Google
  • Verzamel relevante links en gebruik social media

Wil je beter scoren in Google? Overweeg dan goed welke oplossing voor jou het meest aangewezen is, of contacteer een specialist in zoekmachine optimalisatie of internet marketing.

IMU: Beter scoren in Google zonder je website uit te breiden
Hoger scoren in Google?