Scroll

Mooi webdesign bepaalt de grafische uitstraling en impact van uw website. Het is belangrijk dat u kiest voor webdesign op maat van uw bedrijf, zodat uw nieuwe website mooi aansluit bij de rest van uw communicatie.

Verder is ook de snelheid van de site belangrijk bij mooi webdesign, zodat de volledige website in één keer wordt weergegeven op het scherm, zonder wachttijden. Bij Imaxx spreken we ook pas over mooi webdesign wanneer we gebruik kunnen maken van de nieuwste technieken, zoals een HTML5 website of jQuery webdesign.

Vraag een offerte!

Mooi webdesign op maat van uw bedrijf

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Webdesign op maat

Wanneer u een degelijke internet oplossing zoekt, kies dan voor webdesign op maat van uw bedrijf. Als u met eender wie in zee gaat riskeert u een website die niet overeenstemt met de uitstraling van uw bedrijf, en niet de mogelijkheden biedt die u nodig heeft.

Resultaat? U zal ontgoocheld zijn en ten onrechte denken dat het internet niets voor u kan doen. Webdesign op maat garandeert u een website die naadloos aansluit bij uw bestaand logo & huisstijl en een mooi uniform geheel vormt. Webdesign op maat zorgt er ook voor dat inhoud, informatie en navigatie is samengesteld op maat van uw bedrijf (dit noemt men de informatie-architectuur).

Mooi webdesign op maat

Wat is mooi webdesign?


Mooi webdesign op maat (Awards)
Een mooie website op maat?