Scroll

Een responsive website is geschikt voor élk toestel. Bezoekt u onze website op een pc, tablet of smartphone? Dan ziet hij er op élk toestel op zijn paasbest uit.

Een responsive website biedt steeds een optimale gebruikservaring. Met éénder welk toestel.

Maar het gaat nog verder: responsive webdesign ziet er ánders uit op een computer dan op een smartphone. Een echte responsieve website optimaliseert zich voor elk toestel. Zo zal de website die je op dit moment bezoekt op een pc méér afbeeldingen en een andere schikking hebben dan op uw smartphone. Probeer maar eens.

Vraag een offerte!

Responsive website

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Responsive webdesign levert méér gebruiksgemak aan uw bezoekers

Stel u voor: u zit op de trein. Die is zoals gebruikelijk te laat. En uw vrouw zit dus al in de yoga-les. U zoekt snel een taxi met uw smartphone. Bingo! Een taxi vlak aan het station. U probeert op "contact" te klikken en er gebeurt ... helemaal niets. Weg bent u. Naar de volgende in rij.

Die heeft een nette en snelle responsive website. Er staat een grote knop "Bel ons nu!". U klikt op de knop en uw smartphone zegt even later "Hallo met Taxi Kempen". Waarom kiest u dan best voor een responsive website? Duidelijk toch.

Responsief webdesign
Responsive website op de trein

Responsive websites scoren hoger in Google

Vijftien jaar geleden wou u een website die eruit sprong. Die ánders was dan de anderen. Met uw eigen knoppen en een unieke lay-out. Vandaag wilt u vooral een responsive website die hoog scoort in Google en nieuwe klanten levert.

Google heeft in 2015 aangekondigd dat ze websites die niet responsief zijn zal laten dalen in de zoekmachine ... en responsive websites zal verwennen met hogere posities. En dat is logisch, want Google wil haar bezoekers liever websites aanbieden die op élk toestel optimaal werken.

Test uw website
Responsive website in Google

Waarom responsive webdesign?

  • Lever een optimale ervaring op élk toestel: pc, tablet én smartphone
  • Verlies geen klanten meer omdat ze niet op "contact" kunnen klikken met hun gsm
  • Met een responsive website zal je beter scoren in Google
  • Responsive webdesign is een van de kenmerken van een goede website

Conclusie? Een nieuwe website laten bouwen doe je vandaag alleen nog met responsive webdesign. Doe je dit niet dan riskeer je onderaan in Google te eindigen. En de paar bezoekers die u vinden jaag je meteen weer weg.

Wikipedia: Responsive website
Een website die opbrengt?