Scroll

Vul zo volledig mogelijk onderstaand offerte formulier voor webdesign in. Op basis van deze informatie kunnen wij een offerte op maat uitwerken voor de bouw van uw nieuwe website. Probeer maar eens en onze expertise valt mooi verpakt in uw brievenbus.
Offerte website
Hoe gaan we te werk na de aanvraag van uw website offerte?

Als u bovenstaand formulier voor uw website offerte volledig invult voeren wij intern een eerste analyse uit om tot een correcte offerte voor uw nieuwe website te komen. Binnen de vijf werkdagen nemen wij contact met u op om enkele uitgangspunten voor de website offerte te bespreken. Wij kunnen naar keuze de offerte voor uw website telefonisch of ter plaatse toelichten. In de meeste gevallen leveren wij de eerste offerte vanop afstand en bezorgen deze per e-mail en per post. Alle webdesign offertes zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.Hoe vergelijk je een offerte voor webdesign?

Vermoedelijk zal u een offerte voor webdesign aanvragen bij verschillende bedrijven. En gelijk heeft u! Maar het is niet zo evident om webdesign offertes van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Hieronder kan u enkele tips lezen om het juiste webdesign bureau voor úw bedrijf te kiezen:
  • Kies voor een webdesign bedrijf met kennis van alle online facetten: webdesign, internet marketing, onderhoud, ...
  • Kies niet voor de webdesign offerte met de laagste prijs! Kies een webdesign partner die professionele kwaliteit biedt.
  • Vergelijk enkel de offertes voor een responsieve website en gooi andere offertes weg.
  • Kies een partner die niet enkel websites bouwt, maar die ook zorgt dat uw website vindbaar is.
  • De grootste fout: laat uw nieuwe website bouwen door uw buurjongen. Of hoe een goedkope website toch erg duur kan zijn.
  • Kijk niet enkel naar de offerte voor de website maar ook naar de realisaties van uw potentiële partner.
  • Kies een offerte die de totale kost weergeeft: website, domeinnaam, hosting, onderhoud, e-mail, ...
  • Kies nooit een webdesign offerte die niet schriftelijk of te vaag is."U hebt enkele seconden om uw bezoekers te overtuigen of ... weg te jagen. Een website die goed in elkaar zit levert klanten op. Elke dag. Vraag nu een offerte en ontdek het zelf!"