Scroll

Steeds meer mensen gaan mobiel online met een iPhone, iPad of andere tablets en smartphones. Ze vinden uw website met andere toestellen dan hun laptop of desktop. Smartphones en tablets zoals een iPad hebben kleinere schermen. Maar tegelijk verschijnen ook grotere schermen...

Het gebruik van mobiele apparaten creëert een vraag naar responsieve websites die werken op iPhone en iPad. Elke nieuwe website die we bouwen is compatibel met tablets & smartphones.


Vraag een offerte!

Mobiele website

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Een mobiele website als fall-back

Als de mobiele website dient als fall-back voor een volledige flash website, bouwen we een afgeleide website voor mobiele toestellen (zonder flash). Mobiele websites zijn dan ook meteen geschikter voor bv. smartphones zoals een iPhone. Een javascript code stuurt de verschillende bezoekers naar de volledige website of mobiele website.

Indien uw huidige website flash-onderdelen bevat zoals menu, banners, quicklinks … plaatsen we achter de flash afbeeldingen met dezelfde functies. Een iPad bv zal de flash-elementen van de website niet weergeven, maar wél de afbeeldingen en functies van de mobiele website. Javascript code stuurt verschillende bezoekers naar de juiste website.
Mobiele website voor ipad & iphone

Compatibel met iPad & iPhone

Bedrijven wiens doelgroep bestaat uit mobiele bezoekers, doen er goed aan een responsive website voor mobiele toestellen te laten ontwikkelen. Bepaalde functies zoals menu, background, breedte, … zijn compacter ontworpen en schalen mee met het scherm van uw bezoeker.

De laatste trend in mobiele websites is responsief webdesign. Responsieve websites passen zichzelf aan afhankelijk van de schermresolutie van de bezoeker. Ze beschikken over verschillende lay-out versies voor iPad & iPhone die worden geactiveerd en gedeactiveerd naargelang de schermgrootte en verhouding wordt aangepast.

Meer over responsief webdesign

Mobiele website voor ipad & iphone

Waarom een mobiele website?

  • Een mobiele website levert een optimale gebruikservaring op elk toestel
  • Wil u goed scoren in Google? Google lust alleen nog responsive websites
  • Gemiddeld surfen meer dan 25% van uw bezoekers met een mobiel toestel
  • Sinds begin 2016 worden niet-mobiele websites afgestraft door Google

Responsive webdesign vervangt mobiele websites
Uw wil een mobiele website?