Scroll

Imaxx is Microsoft Partner in Microsoft 365 installaties. Met ProMail bieden we overal toegang tot uw e-mail, agenda en contacten op telefoon en computer. Uw e-mail is beschikbaar op elk toestel: verschillende computers, mac's, smartphone, tablet én op elke pc die met het internet verbonden is.

U krijgt een Microsoft 365 installatie op maat zodat uw e-mail & agenda overal beschikbaar worden. Vervolgens sluiten wij uw e-mail en agenda aan op al uw computers, telefoons, tablets en wat u maar wil. Aan een vaste prijs. Inclusief al onze service, beheer & support.


Vraag een offerte voor ProMail

Email overal beschikbaar telefoon pc

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

E-mail en agenda op telefoon en computer (pc)

E-mail aansluiten op uw telefoon is niet moeilijk. Maar die synchroniseert niet met uw computer. Waar is nu die belangrijke verzonden e-mail gebleven? In het slechtste geval op de telefoon die u gisteren in de slagroom liet vallen. Voor de duidelijkheid: als u bij ons uw e-mail op uw telefoon leest & beantwoord, is deze op uw computer(s) en tablet ook gelezen & beantwoord.

Papieren agenda's zijn passé. Gebruik beter de krachtige agenda van Outlook. Maar er is één nadeel. U wil uw digitale agenda overal beschikbaar hebben. Met ProMail sluiten wij uw Outlook agenda aan op een onbeperkt aantal computers, smartphones & tablets die perfect synchroon blijven. Als u met uw telefoon een afspraak inplant, volgen uw computers onmiddellijk.
Email beschikbaar op telefoon

Krachtige Webmail

Waar u ook bent, overal is uw e-mail & agenda beschikbaar. Ook als u geen telefoon, computer of tablet bij u heeft, is uw e-mail en agenda beschikbaar op elke computer met een internetverbinding. U logt in op Outlook WebApp, een krachtige virtuele Outlook via de browser. Hiermee zijn al uw e-mails en agenda écht beschikbaar vanop elk toestel. Wereldwijd. En tegen dat u thuiskomt, zijn al uw toestellen al bijgewerkt.
E-mail overal beschikbaar

E-mail overal beschikbaar met ProMail

  • E-mail en agenda overal beschikbaar
  • ProMail is beschikbaar voor telefoon, computer (pc) en Mac
  • E-mail volledig beheren op telefoon
  • Agenda volledig beheren op telefoon

Voor o.a. Karl Smet, de bedrijfsleider van Cook4U, leverden we met ProMail een oplossing waardoor e-mails, agenda en contactpersonen beschikbaar zijn op Mac, computer, iPhone, iPad en perfect synchroon blijven. Aan een vaste jaarprijs, inclusief ál onze service.

E-mail op telefoon
U wil een professionele website?