Scroll

Als u een nieuwe website wil kopen, maakt ons bedrijf een webdesign offerte op maat die helemaal aan uw doelstellingen voldoet. U krijgt uitmuntende Imaxx-kwaliteit, sterke service en een resultaat waar u mee kan uitpakken, dat staat vast.

Maar dan komt de grote vraag: wat is de prijs om zo'n website te kopen? De prijs hangt in grote mate af van de omvang en mogelijkheden van uw bedrijfswebsite. U kan gemakkelijk en snel een webdesign offerte aanvragen via onze website. Probeer maar eens, de prijs zal meevallen!

Vraag een offerte!

Prijs website kopen

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

De juiste prijs voor een nieuwe website

De juiste prijs om een nieuwe website te kopen hangt af van verschillende factoren. In de eerste plaats de grafische uitstraling van de site die u wil kopen, gevolgd door de omvang (inhoud, meerdere talen) en website opties die u wenst (CMS website, WordPress webdesign, internet marketing, zoekmachine optimalisatie, ...).

Anderzijds is de prijs van een website ook afhankelijk van het webdesign bureau waar u voor kiest: high-end digital agency of éénmans-webdesigner-na-de-uren. Imaxx is geen van beidde: wij zijn gespecialiseerd in hoogstaand webdesign dat u kan betalen. En we zijn er altijd voor u, niet enkel als u een nieuwe website wil kopen.
Prijs site kopen


" U wil een nieuwe website kopen? Goed idee! Maar wat bepaalt de prijs van een website? Vooral de kwaliteit van de site natuurlijk. Ontdek in het filmpje wat we bij Imaxx verstaan onder kwaliteit."

Een website kopen: Waar op letten en wat bepaalt de prijs van je nieuwe website?


Een bestaande website kopen (Sitedeals.nl)
Een nieuwe website kopen?