Scroll

Imaxx staat voor kwaliteit in webdesign en gaat tot het uiterste voor úw bedrijf. Samen met de gedrevenheid en expertise van ons team maakt dit van ons een van de top-10 webdesign bedrijven in België.

Imaxx is één van de weinige betaalbare webdesign bureau's die ook onderhoud, hosting, backup en rapportage van uw website verzorgen. E-mail en support zijn steeds inbegrepen. Wij bouwen uw nieuwe website, leveren meer klanten en zorgen dat uw e-mail gesmeerd loopt!


Vraag een offerte!


Webdesignbureau België

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Webdesign bureau mét service

Imaxx is een full-service webdesignbureau. Alle nodige extra's zijn voorzien in onze prijs: een duidelijk draaiboek, advies, begeleiding, ontwerpen, foto's, copywriting, Google-aanmelding, ...

Ons webdesign bureau levert u all-in oplossingen met betrouwbare & snelle service. U focust op uw business, wij op uw website!

Beste prijzen in België

Imaxx is een webdesign bedrijf uit de Kempen. We beschikken over gezond boerenverstand en bieden bescheiden en transparante prijzen zodat u enkel betaalt voor wat u nodig heeft. Off-the-record kan u zeggen dat wij projecten & diensten leveren op niveau van de grootste (en duurste) webdesign bedrijven in België. Maar met een prijskaartje op maat van de KMO.
Waarom ons webdesignbureau?

  • High-end grafisch webdesign door specialisten
  • Onderhoud & opvolging door internet experts
  • Zoekmachine vriendelijk webdesign (SEO)
  • Nieuwste technologie (HTML5, jQuery, CSS3)
  • Webdesign bureau met meer dan 15 jaar ervaring
  • Werkt op alle browsers, tablets & smartphones
  • Meer dan 500 klanten in heel België

Ons webdesignbureau bouwt meer dan 100 websites per jaar. Onze prijzen zijn scherp, gefundeerd en haalbaar voor elke onderneming die een professionele webdesign partner zoekt.
U zoekt een professioneel webdesignbureau?