Scroll

Specialist in webdesign

Een nieuwe website nodig? Eentje die scoort in Google en uw klanten overtuigt? Ons bedrijf is sinds 2000 gespecialiseerd in kwalitatief webdesign. Doorgedreven service, een heldere aanpak en uitgebreide internet diensten maken van Imaxx één van de sterkste webdesign bedrijven in België.

Webdesign en internet bedrijf

Service op maat

Imaxx is een full-service webdesign bedrijf. Domeinnaam, e-mail en alle diensten om van uw website een succes te maken zijn inbegrepen. Ons bedrijf creëert meerwaarde en levert internet oplossingen mét service door eigen medewerkers. Zo krijgt u meer bezoekers over de vloer - op uw website én in uw zaak!

U wilt meer?

Als webdesign & internet bedrijf bieden we u alle extra webdiensten zoals hostingpacks & onderhoud, e-mail, internet marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en e-mail marketing. Wij introduceren efficiënte internet oplossingen in úw bedrijf zodat u vlot de klanten bereikt die u wilt bereiken.

Webdesign bedrijven


Waarom Imaxx ?

U schakelt ons bedrijf in voor webdesign, internet marketing, onderhoud en e-mail. U geniet van een all-in service en krijgt véél voor een bescheiden prijs - geknipt voor uw kmo!

modern webdesign

Hoe scoort uw bedrijf op het internet? Met aantrekkelijk webdesign en moderne technologie. Teksten worden geoptimaliseerd en uw nieuwe website voldoet aan de richtlijnen van Google.

heldere structuur

Surfers hebben weinig tijd. Dus krijgt u een website met heldere structuur en duidelijke navigatie. Zo neemt u de lezer bij de hand, van startpagina tot contactformulier.

scoren in google

Hoe vinden klanten de weg naar uw bedrijf? Vooral via Google. Daarom optimaliseren we uw website voor zoekmachines. En toveren we uw bezoekers om tot trouwe klanten.
Imaxx - Webdesign & internet bedrijf

geknipt voor tablet & smartphone

Met responsief webdesign past uw website zich aan de schermgrootte aan. Zo navigeert uw bezoeker ook gemakkelijk op zijn smartphone. En gaat u weer een bank vooruit bij Google.

service van a tot z

Zoekt u een internet bedrijf dat het werk voor u doet? Imaxx verzorgt uw nieuwe website tot in de puntjes. Inclusief domeinnaam, e-mail, webteksten, foto's en aanmelding bij Google.

webdesign voor elk budget

U krijgt dezelfde kwaliteit als bij de grote webdesign bedrijven. Maar een prijskaartje op maat van de kmo. Meer dan 500 bedrijven vonden hun weg al naar Imaxx. Bent u de volgende?
Snelle & efficiënte werkwijze
Ons bedrijf neemt webdesign ernstig. We werken snel, efficiënt en volgens een vaste procedure. Stap voor stap stellen we de juiste vragen, leggen ontwerpen aan u voor en stroomlijnen elke fase van uw internet project.

Imaxx beschikt over de capaciteit en knowhow om uw webdesign & internet projecten efficiënt te realiseren. Vraag maar aan één van onze 500 klanten.


Ontwikkeling van a tot zVraag een offerte!

Betrouwbare infrastructuur

Als webdesign & internet bedrijf is maximale beschikbaarheid onze hoofdprioriteit. Zo maken wij het verschil met andere webdesign bedrijven. Uw website en e-mails moeten op elk moment bereikbaar zijn. Daarom bewaren we die data op onze cloudservers, bewaakt door de beste netwerkingenieurs.Uw domeinnaam in goede handen

Voor uw domeinnaam & e-mail gebruiken we een uniek systeem voor superveilige DNS-zones. Deze zones staan niet op één server, maar zijn verspreid over verschillende datacentra.

Maximale beschikbaarheid

Hoe garanderen we de veiligheid en beschikbaarheid van uw website en e-mails? Door de informatie te verspreiden over verschillende datacentra van Europese internetbedrijven. En binnen die datacentra over verschillende webservers.

Is er een storing op de ene server, dan heeft dat geen impact op de rest. Zo maken we het verschil met andere webdesignbedrijven. Onze webservers zijn het werk van de ingenieurs van Combell, een Belgisch internet bedrijf met ISO 9001 kwaliteitscertificaat.
Wat kunnen we voor úw bedrijf doen?