Scroll

Wilt u uw klanten aan het lachen brengen? Probeer dan eens om uw emailings te versturen via Outlook. In 90 procent van de gevallen loopt het mis - en de 10 procent die wél aankomt, ziet er niet uit. Uw amateuristische poging tot e-mail marketing levert u maar één ding op: imagoschade.

Professionele e-mail marketing lukt enkel met gespecialiseerde software. Pas dan schieten uw emailings raak.

Hoe het dan wel moet? Verstuur uw e-mailings met gespecialiseerde software voor email marketing. Dan bent u zeker van professionele emailings, hebt u meetbare resultaten én voldoet u aan de wetgeving rond e-mail marketing. En mag het voor u nóg eenvoudiger? Geef dan uw e-mailings volledig in handen van Imaxx.


Vraag een offerte!

Email marketing

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Waarom verknoeit Outlook uw emailings?

Zou u een vierkleurenbrochure opmaken met Word? Natuurlijk niet. Verstuur dan ook geen e-mailings met Outlook. Want een standaard e-mailprogramma is niet gemaakt voor email marketing. En dat merkt u lang vóór u op de verzendknop van uw emailings drukt:

 • U sukkelt met de opmaak van uw e-mailings
 • Uw provider staat niet toe dat u emailings naar een groot aantal bestemmelingen tegelijk verstuurt
 • Uw e-mailings blijven onderweg hangen in spamfilters
 • Uw bestemmelingen kunnen zich niet automatisch uitschrijven - zodat u zondigt tegen de wet op email marketing
 • U hebt geen idee of de bestemmelingen uw e-mailings ontvangen, openklikken en lezen - zodat het succes van uw emailmarketing een raadsel blijft
E-mail marketing vormgeving

Zo pakt u email marketing wél slim aan

Imaxx bezorgt u professionele software voor e-mail marketing. En u merkt meteen het verschil. Uw emailings opmaken? Dat gaat vanzelf. Want wij zorgen voor een basisopmaak in uw huisstijl, waaraan u gewoon uw tekst, foto’s en hyperlinks toevoegt.

U stuurt een paar testmails, laadt uw adressenlijst op en … drukt op verzenden. Uw respondenten krijgen professionele e-mails in hun mailbox. En u weet precies of ze uw e-mailings aankrijgen, wanneer ze die openen en op welke items ze doorklikken. Alleen zo haalt u het maximum uit email marketing!
E-mailings samenstellen

Automatisch beheer van bestemmelingen

Zijn uw emailings toch niet gewenst bij enkele van uw bestemmelingen? Dan vinden ze onderaan een link om zich gemakkelijk uit te schrijven. Ze komen terecht op een centrale blacklist, net zoals de wet op e-mail marketing dat voorschrijft.

En wilt u extra lezers lokken, bijvoorbeeld voor uw nieuwsbrief? Dan plaatst Imaxx een inschrijflink op uw website. Met automatische koppeling naar de database. U leunt achterover terwijl uw klantenbestand vanzelf aangroeit! Kortom: met de juiste tool is professionele email marketing voor élk bedrijf haalbaar.

Hebt u er toch geen tijd voor? Of wilt u een eenmalige e-mailing sturen? Dan ontwerpt, test en verstuurt Imaxx uw e-mailings voor u.
E-mailings rapportage


" Een goede website hébben is mooi. Maar wat heeft u aan een website die niemand vindt? Met professionele e-mail marketing lokt u in no-time meer bezoekers naar uw website."

Email marketing bij Imaxx

 • Altijd een vlekkeloze opmaak in uw huisstijl
 • Testmails naar één of meer adressen versturen
 • Geautomatiseerde verzending en uitschrijfbeheer
 • Uitgebreide rapportage van uw e-mailings
 • Perfecte naleving van de wetgeving op email marketing
 • Opmaak en verzending door Imaxx mogelijk

Met email marketing verstuurt u vlot professionele emailings zoals nieuwsbrieven en promotie- of prospectiemails. Zonder veel moeite en mét meetbare resultaten.

Wikipedia: E-mail marketing
Professionele emailings versturen?