Scroll

Imaxx is sinds 2000 gespecialiseerd in internet design. Bij hoogwaardig website design rekenen we een volledig pakket diensten: ontwerpen van uw website, webdevelopment, internet marketing en onderhouden van uw website.

De laatste jaren is de wereld van internet design grondig veranderd: responsieve websites, CMS websites, WordPress websites, zoekmachine optimalisatie en e-mailmarketing. Imaxx bouwde de expertise op om uw bedrijf bij te staan in elke fase van uw internet design project.

En we doen dit aan betaalbare prijzen, op maat van de KMO!

Vraag een offerte!

Internet design (webdisign)

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

U zocht op webdisign? Geen nood wij spreken úw taal.

Als u Googelde op "Webdisign" heeft u wellicht een spellingfout gemaakt.

Geen paniek, wij weten wat u bedoelt. Er zijn vandaag vele bedrijven die zich richten op webdisign. Bij een website laten maken komt echter meer kijken dan enkel het ontwerpen en bouwen van de website. Bij Imaxx kan u terecht voor webdisign en alles daarom heen. Denk aan CMS webdisign, WordPress webdisign, zoekmachine optimisatie, responsive websites en vele andere facetten die aan internet design gerelateerd zijn.

Tenslotte willen we u nog meegeven dat het juiste woord voor webdisign eigenlijk webdesign is. Maar als u dat zo meteen Googeld zullen we elkaar ook tegenkomen.

Internet design (Wikipedia)
Betaalbaar internet design