Scroll

U wilt uw bedrijf laten groeien. En u weet waar de vruchtbaarste grond is: op internet. Maar hoe haalt u daar de oogst binnen?

Niet door webbanners in het rond te zaaien, want die zíét uw klant al niet meer. Wel door een stevige boom te planten, die u onophoudelijk vruchten geeft. Kies daarom voor zoekmachine optimalisatie of SEO. Een SEO website scoort hoger in Google. En daardoor verschijnt hij sneller op de radar van uw klanten.

Op zoek naar nieuwe klanten? Op internet zwermen ze met bosjes rond. U lokt ze naar uw website met zoekmachine optimalisatie of SEO.

Basis zoekmachine optimalisatie is altijd inbegrepen bij uw Imaxx-website. Wilt u uw website nog beter optimaliseren voor Google? Kies dan voor doorgedreven zoekmachine optimalisatie of SEO: een grondige analyse van uw keywords, technische website optimalisatie en toevoegen van landingpages.


Vraag een offerte!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Zoekmachine optimalisatie start bij de juiste trefwoorden

Verwerkt u lukraak wat trefwoorden in uw website? Dan is zoekmachine optimalisatie of SEO een maat voor niets. Een goede SEO campagne start bij de speurtocht naar de juiste trefwoorden voor úw bedrijf: wat zoeken uw klanten eigenlijk? Daarbij houdt u rekening met:
  • Zoekvolume
  • Concurrentie
  • Relevantie
Met een grondige trefwoordanalyse lijnen we samen de meest interessante zoekwoorden af voor úw bedrijf. Een voorbeeld? Misschien is een topdriepositie met schilder Limburg voor u veel interessanter dan een toptienpositie met schilder.

Website optimaliseren met SEO webdesign

Technische website optimalisatie

Uw website optimaliseren zodat u hoog boven de concurrentie uittorent? Daarvoor halen we onze gereedschappen voor technische zoekmachine optimalisatie boven.

Door een paar uitgekiende technieken toe te passen zal uw website meteen hoger scoren in Google. We geven bijvoorbeeld elke pagina unieke metagegevens en maken de titels van uw webteksten zoekmachine vriendelijk. Uw website krijgt een sitemap en we maken gebruik van alt attributen en rich text markup voor Google. Klinkt Chinees? Geen nood, we weten wat we doen.
Website optimalisatie (SEO)

Website optimaliseren met nieuwe landingpages

Na de technische SEO optimalisatie van uw website nemen we de resultaten van de trefwoord analyse er weer bij. Rond die trefwoorden bouwen we landingpages in uw SEO website: elk trefwoord krijgt een eigen pagina binnen uw nieuwe website, die onafhankelijk scoort in Google.

Elk van die takken draagt vruchten, en dat vele jaren lang. Want dat is zoekmachine optimalisatie: een eenmalige investering die blijvend rendeert.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) met landingpages" Een goede website hébben is mooi. Maar wat heeft u aan een website die niemand vindt? Zoekmachine optimalisatie katapulteert u recht in de top 10 van Google."

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  • Lok voortdurend nieuwe klanten naar uw SEO website
  • Kies zelf de mate van website optimalisatie, of werk in fasen
  • Pluk eerst het laaghangende fruit door technische website optimalisatie
  • Lanceer een SEO-landingpage voor elke groep trefwoorden
  • Kies een volledige SEO website voor maximale zichtbaarheid op internet.

Met zoekmachine optimalisatie doet u op een slimme manier aan internetmarketing. Een eenmalige investering in doordacht SEO webdesign levert u jarenlang nieuwe klanten op.

Wikipedia : Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Nieuwe klanten oogsten met SEO?