Scroll

Een goede website is vaak het eerste contact tussen een potentiële klant en uw bedrijf. Daarom laat je het bouwen van goede websites ook best over aan een bedrijf met ervaring in professioneel webdesign. Een goede website is méér dan een online visitekaartje, en moet een echte verkoopmachine zijn. Bij Imaxx spreken we over een goede website als hij voldoet aan deze voorwaarden:
  • Responsief: optimale weergave op pc, tablet én smartphone
  • Gebruiksvriendelijk: aantrekkelijk ontwerp en heldere navigatie
  • Conversie: een constante stroom offerte-aanvragen opleveren
De ervaring en kwaliteit van het webdesign bedrijf dat u kiest maakt hier het verschil tussen top ... of flop. Een website bouwen kan ondertussen bijna iedereen. Maar een goede website bouwen voor úw bedrijf die u ook effectief nieuwe klanten oplevert? Daar komt meer bij kijken dan snel-snel een website online zetten met halfgare teksten en enkele plaatjes. Kies daarom voor een partner mét kennis van zaken.

Vraag een offerte!

Goede website

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Een goede website wordt optimaal weergegeven op álle toestellen

Vandaag vereist een goede website een optimale weergave op álle toestellen. Surfers verwachten dat elke website zich op zijn paasbest presenteert op pakweg hun smartphone. En ze laten websites die dat niet doen links liggen.

Ook Google lust enkel nog responsive websites: goede websites die vlot werken op alle toestellen krijgen voorrang. Terwijl niet-responsieve websites achteruit boeren in hun zoekmachine.

Responsief webdesign
Goede websites: responsief

Een goede website heeft een aantrekkelijk ontwerp, heldere navigatie en een duidelijke structuur

Wat bent u met een website waarin uw bezoekers verloren lopen? Of die lelijk is? Of waarbij uw potentiële klant het na drie klikken voor bekeken houdt? Dit noemt men weg jagen en heeft niets te maken met professioneel webdesign.

Een goede website overtuigt bezoekers al vóór de eerste klik met zijn aantrekkelijke vormgeving. Een heldere navigatie doet uw bezoekers meteen vinden waar ze naar op zoek zijn. En een duidelijke structuur houdt ze op het juiste pad, récht naar uw offerte formulier.
Goede website: gebruiksvriendelijk

Een goede website zorgt voor een onuitputbare stroom van nieuwe klanten

Een goede website moet voldoende offerte aanvragen genereren voor uw bedrijf. Dit noemt men conversie: we nemen uw bezoeker bij de hand en leiden hem récht naar uw contactformulier. Daarom heeft een goede website de juiste knoppen op de juiste plaatsen. Precies waar uw bezoeker ze verwacht.

En dat is de kern van modern webdesign: een goede website mag geen geld kosten maar moet geld opleveren.
Goede websites: nieuwe klanten


"Wat is het verschil tussen een mooie website en een effectieve website? De "Creativiteit - Effectiviteit" Paradox is een van de grootste uitdagingen voor ondernemers als het gaat om het succes van hun website. Tonny onthult in deze video een van zijn "Wetten van Winstgevende Websites" en legt je hoe je de lessen van Steve Krug en Google in je website design kunt gebruiken. Dit levert je vrijwel direct meer resultaat op!"

Goede websites...

  • Werken op alle toestellen: pc's, tablets én smartphones
  • Laten uw bezoekers niet verloren lopen
  • Zien er aantrekkelijk uit en doen uw bezoekers watertanden naar meer
  • Leveren voldoende nieuwe klanten op voor uw bedrijf

Conclusie? Een goede website bouwen laat je best over aan een gespecialiseerd webdesign bureau. Alleen zo krijg je een verkoopmachine die er overal lekker uit ziet en waarin uw bezoekers niet verloren lopen.

IMU: 14 eigenschappen van een goede website
Eindelijk een goede website?