Scroll

Waarom responsief webdesign uw business vleugels geeft? Simpel: een responsieve website toont zich overal op zijn paasbest. En is zo de meest betrouwbare ambassadeur voor uw bedrijf.

Wilt u dat uw website professioneel voor de dag komt?
Dat uw nieuwe klanten door uw aanbod suizen?
Dat ze probleemloos een offerte opvragen?

Op élk toestel? Kies dan voor responsief webdesign.

Is een responsieve website duurder? Nee, want Imaxx maakt alléén nog responsieve websites. Dat past bij onze aandacht voor kwaliteit. En bij onze ervaring met internet marketing. Ook Google heeft een boontje voor responsieve websites en leidt er extra bezoekers naartoe. Responsief webdesign bezorgt u méér bezoekers, méér klanten en méér omzet.

Vraag een offerte!

Responsief webdesign

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Maak klanten blij met uw responsieve website

Een responsieve website is als een piekfijn uitgedoste verkoper met tonnen mensenkennis. Overal spreekt hij de taal van uw klant, wint zijn vertrouwen en overtuigt hem om actie te ondernemen.

Responsief webdesign zorgt voor heldere navigatie en een optimale gebruikservaring op alle schermen: pc, tablet en smartphone. Uw klant krijgt alle info aangereikt zoals hij het verwacht. En geraakt zo sneller overtuigd. Betaalt u daarvoor? Ja, maar nooit te veel. Want wij vinden dat elke nieuwe website responsief moet zijn. Én bereikbaar voor ieders budget.
Een responsieve website levert meer klanten

Maak Google blij met responsieve websites

De essentie van responsief webdesign? Een responsieve website nodigt uw bezoekers uit tot actie en interactie op élk platform. Dus niet alleen op pc’s, maar ook op alle smartphones en tablets. Dit wordt almaar belangrijker. Zo zijn bijna twee derde van alle Google-zoekopdrachten al mobiel. Daarom krijgen responsieve websites een duwtje in de zoekresultaten en zullen ze beter scoren in Google. Terwijl niet-responsieve websites worden afgestraft.

Dus wilt u dat uw klanten u ook morgen nog terugvinden in Google? Kies dan voor responsief webdesign.

Test uw website
Responsief webdesign voor Google

Responsief webdesign voor ieders budget

Hoe diep tast u in uw buidel voor een responsieve website? Dat hangt er natuurlijk van af. Wilt u uw bedrijf professioneel voorstellen, vlot vindbaar zijn in Google en u zorgeloos concentreren op uw eigen business? Dan hebt u ruimschoots voldoende aan een budgetwebsite van Imaxx. U krijgt high-end responsief webdesign, sprekende afbeeldingen en doeltreffende teksten die uw responsieve website omhoogstuwen in Google.

Kortom, voor een beperkt budget beschikt u over een responsieve site die er eigentijds en mooi uitziet. Uw bezoekers? Die vinden vlot hun weg in uw aanbod, dankzij heldere navigatie op elk toestel. En u? U leunt zorgeloos achterover. Want Imaxx houdt alles draaiende, analyseert uw statistieken en plant onderhoudsbeurten in.

Responsieve budget website

Responsief webdesign van Imaxx


Klaar om het web te veroveren met uw responsieve website?

Responsief webdesign volgens Google
Een website voor úw bedrijf?