Scroll

Zelf aanpasbare websites worden vandaag door bijna alle grote webdesign bedrijven gebruikt. Maar ook als KMO kan u er uw voordeel mee doen om zelf uw website aan te passen. Heeft u bijvoorbeeld een regelmatig wisselend assortiment, dan kan u alles ook onmiddellijk online aanpassen.

Een zelfaanpasbare website zorgt er dus voor dat uw bezoekers altijd op de hoogte zijn van nieuwigheden & promoties. Bij Imaxx houden we rekening met uw budget: als u enkel de producten zelf wil aanpassen op de website, bouwen wij één zelfaanpasbare pagina in: Producten. Slim bekeken!

Vraag een offerte!


Website zelf aanpassen

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

WordPress CMS

Met het WordPress CMS beschikt u over een volledig zelf aanpasbare website! Met WordPress kan u alle inhoud en de volledige structuur van de website beheren. Voor het efficiënt zelf aanpassen van de website is wel een minimale kennis van CMS websites vereist.

Website zelf aanpassen met WordPress

Imaxx CMS Light

Met CMS Light van Imaxx kan u eenvoudig en zonder technische kennis zelf uw website aanpassen. Een zelf aanpasbare website werkt in essentie als een soort online tekstverwerker. Hierdoor kan elke medewerker van uw bedrijf snel de gewenste pagina van uw website zelf aanpassen.

Website zelf aanpassen met CMS LIGHT

Wanneer uw website zelf aanpassen?

  • Als je assortiment snel wisselt
  • Als je promoties of acties online wil zetten
  • Als je nieuwsberichten op de site wil plaatsen
  • Indien je website zeer uitgebreid is
  • Wanneer je een e-shop wil onderhouden

Zelf aanpasbare website (CMS - Wikipedia)
Vraag een offerte en u bent vertrokken!