Scroll

Nieuwe klanten zoeken? Dat vraagt tonnen tijd en energie. Terwijl het zoveel eenvoudiger kan. Want uw nieuwe klanten zoeken ú - op het internet. Winkel na winkel schuimen ze af. Stoten ze ook op uw online shop? Dan boort u vanzelf nieuwe inkomsten aan.

Het goede nieuws: zo’n online shop is vandaag voor iedereen betaalbaar. Toch is de ene webwinkel de andere niet. Neem nu zo’n spotgoedkope "kant-en-klare" online winkel. Gemakkelijker kan niet, u moet er alleen nog uw producten ingooien. Dat ziet er verleidelijk uit … voor u. Maar niet voor uw klanten.

U verleidt geen klanten met een standaard webwinkel. Of koopt ú een exclusieve horloge in de supermarkt?

Ook op het internet winkel je net zoveel met je gevoel als met je verstand. Zet daarom de klantervaring centraal in uw online shop. Geef uw online winkel een gezicht. Wees gerust, dat is gemakkelijker en goedkoper dan u denkt. Dankzij onze webwinkels op maat.


Vraag een offerte!

Online shop of webwinkel starten?

Website in beeld

Uw nieuwe website bouwen is ons vak.
En daar zijn we goed in!

Bekijk onze realisaties

Online shop waarin klanten zich thuis voelen

Hoe uw webwinkel eruitziet? Dat bepalen … uw klanten. Want zij moeten zich meteen thuis voelen. Daarom bouwt Imaxx uw online shop volledig op maat: het design, de procedures, de betaalmogelijkheden, … van de etalage tot de kassa is uw webwinkel uniek. En volledig afgestemd op de klanten die u over de vloer krijgt.

Op het internet winkel je niet door lukraak te kuieren. Wel door doelgericht te zoeken. Dus hoe zorgt u ervoor dat mensen de weg vinden naar uw e-shop? Door uw webwinkel te optimaliseren voor Google. En net zo gebruiksvriendelijk te maken voor smartphones en tablet als voor pc’s. Met dure woorden: SEO en responsief webdesign - allebei inbegrepen in een online winkel van Imaxx.

Webshop van Imaxx

Internet winkel op maat

Online shop die u zelf naar uw hand zet

Een etalage die nooit verandert, koopjes die stof liggen te vergaren … Dat zorgt ervoor dat mensen uw online winkel links laten liggen.

Daarom is een webshop van Imaxx altijd compleet, maar nooit af. U beheert uw online shop vlot zelf, dankzij WordPress CMS . U past uw productaanbod aan, stelt promoties in en volgt de verkoop op.

Ondertussen zorgt Imaxx voor support, beveiliging en back-ups.

Betaalmogelijkheden online shop

BeCommerce: kwaliteitslabel voor online winkels
Online winkel zelf beheren

 • Kortingen en tijdelijke acties
 • Zoekmachine vriendelijke code
 • Integratie van online betalen
 • Berekening verzendingskosten en BTW
 • Geautomatiseerde e-mail afhandeling
 • Onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden

Uw eigen online shop of webwinkel

 • Professioneel én betaalbaar, mét een persoonlijke touch
 • Dag en nacht geopend voor nieuwe en bestaande klanten
 • Gemakkelijk vindbaar in Google dankzij zoekmachine optimalisatie
 • Eenvoudig zelf te beheren dankzij WordPress webdesign
 • Op alle platformen toegankelijk dankzij responsief webdesign
 • Tijd- en stressbesparend dankzij de automatische afhandeling van bestellingen

Met uw online shop vermenigvuldigt u moeiteloos uw verkoopmogelijkheden. Nieuwe én bestaande klanten bestellen dag en nacht … zonder dat ú daarvoor uw slaap moet laten.
Klaar voor uw eigen online shop?